En À Punt t’acompanyem amb la millor programació per a informar-te, entretindre’t, fer-te riure i celebrar-ho junts.

Compartim À Punt

ESPECIAL CAMPANADES 2021

Dijous 31

A les 22:40

Amb Eugeni Alemany i Carolina Ferre

Per a acomiadar el 2020, À Punt es desplaçarà a l’Hotel Benidorm, un dels pocs establiments hotelers Covid-free, ple de sorpreses, on la diversió està garantida. Allí s’allotgen alguns dels presentadors i famosos més volguts pels valencians per a passar una nit de Cap d’Any plena de diversió… Creieu que ho aconseguiran? Només us podem dir que, en aquest hotel,  sembla que ningú està bé del cap.

Quan s’acosten les campanades, connectarem en directe, com cada any, amb la plaça de l’Ajuntament de València, on Carolina Ferre i Eugeni Alemany ens esperaran per a brindar amb tota l’audiència d’À Punt perquè el 2021 arribe ple de salut, alegria i faena… De segur que serà així!

I a continuació, À Punt oferirà Cantem 2021, un format de karaoke per a continuar la festa amb una entretinguda proposta musical, i començar amb bon peu l’any nou sense eixir de casa.

Ens trobaràs en:   

TÀP ZÀPING

Dijous 31

A les 21:15

Amb Lluís Cascant

El 2020 s’havia d’acabar i, per a celebrar-ho, en TÀP Zàping farem un programa especial amb els moments televisius més divertits de l’any. També repassarem en clau d’humor les notícies més importants. I tot això amb un únic desig: que el 2021 no faça bo el 2020.

Ens trobaràs en:   

Veure programa a la carta:   

CARTES EN JOC

Dimarts

A les 22:00

Amb Jordi Garrido

Cartes en Joc celebra el Nadal buscant la millor olla de Nadal de la Ribera Alta. I per a tancar l’any, un programa especial amb concursants famosos: Carmen Alcayde, María Abradelo i Ximo Bayo acompanyen tres restauradors valencians i fins i tot hauran de fer-se càrrec d’un plat. Restauradors i famosos com a binomi explosiu per a celebrar el Cap d’Any.

Ens trobaràs en:   

Veure programa a la carta:   

NO TENIM TRELLAT

Dimecres

A les 22:00

Amb Òscar Tramoyeres

En un programa especial, Òscar Tramoyeres analitza amb humor com ha canviat el Nadal el últims trenta anys. I ho farà en unes dates en què potser viurem les festes nadalenques més estranyes de la nostra vida. Després d’anys volent-lo evitar, serà possible que enguany trobem a faltar el cunyat en el sopar de Nadal? A més, tindrem un convidat d’excepció: el presentador i humorista Eugeni Alemany. Berta Báidez s’encarregarà de comprovar al carrer com viurem els valencians i les valencianes el Nadal més destrellatat.

Ens trobaràs en:   

Veure programa a la carta:   

ATRAPA’M SI POTS

De dilluns a diumenge

A les 15:00

Amb Eugeni Alemany

L’edició diària d’Atrapa’m si pots es transforma per la màgia de l’esperit nadalenc amb l’objectiu d’alegrar i entretindre la sobretaula dels dies més especials

L’edició de cap de setmana es tematitza. Els principals esdeveniments d’aquests dies tan especials com la grossa de Nadal, el Pare Noel o les tradicionals  innocentades, seran els protagonistes d’aquests programes.

Ens trobaràs en:   

Veure programa a la carta:   

Segueix-nos també en:          #CompartimNadal 

Segueix-nos també en:

       #CompartimNadal 

Consulta la programació del dia: