COMPARTIM NOVA TEMPORADA

À Punt ha preparat una programació per a tots els públics amb la qual volem compartir moments, emocions i informació de proximitat. A partir del 7 de setembre, noves temporades dels continguts que més agraden i nous programes arriben a la graella de la televisió i la ràdio d’À Punt.

+ Servei públic

À Punt aposta per la informació i el directe. Posem a l’abast de la ciutadania espais informatius en la televisió i la ràdio amb l’actualitat més pròxima, la que més afecta els valencians i les valencianes.

 

En la televisió, cada dia, a partir de les 8:00 h, Les notícies del matí. A les 13:55 h, À Punt Notícies migdia, i a les 20:30 h, À Punt Notícies nit. A més, cada divendres, a les 21:30 h, el nou programa de debat i anàlisi A la Ventura, amb Marta Ventura i Mathies Muñoz.

 

En la ràdio, l’actualitat arriba des de les 7:00 h amb Les notícies del matí i continua, a partir de les 11:00 h, amb El dia À Punt. A les 15:00 h, Les notícies del migdia, i a les 21:00 h, Les notícies de la nit. A més, cada hora hi haurà butlletins informatius amb l’última hora de l’actualitat.

+ Entreteniment

Aquesta temporada ens retrobem amb el que més agrada a l’audiència. Tindrem noves temporades de Cartes en joc, Trau la llengua, No tenim trellat, Tot À Punt, Famílies i Plaerdemavida. I cada dia recorrerem el territori amb À Punt directe.

 

A més a més, apostem per nous formats d’entreteniment que posaran en valor la fabulosa oferta turística de la Comunitat Valenciana. Una terra com la nostra s’ho pot permetre i À Punt és la plataforma idònia per a donar a conéixer tots els racons des de diferents punts de vista. Tot això ho veurem en Cara o creu, El meu lloc al món i Loving Comunitat Valenciana, que molt prompte arribaran a la graella d’À Punt.

+ Ràdio

La ràdio d’À Punt és informació, és entreteniment, és cultura i és esport. De dilluns a divendres, la ràdio desperta amb Les notícies del matí, amb Clara Castelló al capdavant. A les 11:00 h, Òscar Martínez tindrà El dia À Punt per a compartir l’última hora de l’actualitat i molt més. Els matins del cap de setmana, Maria Juan i Jèssica Crespo es posaran davant dels micròfons en la nova versió de Podríem fer-ho millor. Pròxima parada i Territori sonor continuen per a convertir la ràdio d’À Punt en una oferta atractiva i propera.

 

Esports À Punt, de 13:30 h a 14:30 h. Després de Les notícies del migdia, continua la informació esportiva amb La pròrroga, de 15:30 h a 16:00 h. Cada nit, a partir de les 22:00 h, Línia de fons analitza la informació esportiva dels nostres equips amb els principals protagonistes de la jornada. A més, cada dissabte i diumenge, de 17:00 h a 21:00 h, tens una cita fixa amb l’esport amb l’equip de Des de la banda i les retransmissions en directe de partits de futbol i bàsquet dels equips valencians.

+ Ficció

El vol, Sexe a Nova York, Love actually, Malavita, Memòries d’Àfrica i Una bona recepta són algunes de les pel·lícules que À Punt emetrà al llarg de la tardor. I aquesta temporada també escoltarem Bridget Jones i ET parlar el valencià.

 

A més, l’Escola d’infermeria torna a obrir les seues portes amb nous capítols després de la bona acollida que va tindre per part de l’audiència la temporada passada.

Segueix i comparteix À Punt en: